Здравейте,

Казвам се Бонка Димова и съм основател на школа за малки математици . Считам за своя мисия да помагам на малките ученици да стават по-умни и вдъхновени.

Имам радостта да бъда дългогодишен начален преподавател в училище и да успея да опозная детската психология, споделяйки трудностите и радостите на децата. Винаги търся най-достъпния път за преподаване на труден материал. Имам разработени и издадени редица учебни помагала по различни предмети. Участвала съм в мащабни проекти.

Но най-голямата ми страст е математиката. Това е и предметът, който най-много ме вълнува. Амбицира ме да търся и намирам различни достъпни начини за преподаване и обяснения на „трудни“ задачи, за да помогна на децата да ги разбират по-добре, да виждат радост и предизвикателство там, където преди това са срещали затруднения. Открила съм своята система за обяснения, подходящи за конкретната възраст. През годините много мои ученици са постигнали и продължават да постигат високи резултати и призови места на математически състезания.

Затова създадох точно тази школа по математика. Бих искала да помогна на още повече деца да бъдат привлечени от математиката и да намерят красотата и предизвикателството в мисленето.

Пожелавам успех на всички!